Terug uit Noordwijk

Het eerste nachtje in de camper zit erop, net als mijn eerste 'echte' camper-meters op de openbare weg. Op de dag dat Allart en ik de camper ophaalden, heb ik twee rondjes op een leeg parkeerterrein gereden en wat later op een leeg industrieterrein, maar nu dus voor het eerst in het wild. Van huis naar de Aldi, waar we wat inkopen hebben gedaan. Vervolgens van de Aldi vlak langs een betonblok op de Vleutenseweg, naar Bodegraven. Daar sloot Chris (onze alleskunner) zich aan met zijn Pimp-caravan, en reed Allart de camper naar Noordwijk.

Op camping Club Soleil - waar de receptiedame met een tekort aan lidwoorden kampt - hebben we het camper tegenover het caravan van Chris geparkeerd. Het installeren was vlot gedaan, inclusief het voortent. Het is een gezellige avond geweest, zeker toen Suus, Astrid en Bas zich bij de groep voegden. De barbecue was prima, 's avonds lekker wezen drinken en dansen in The Champ (waar we de gemiddelde leeftijd omhoogjoegen) en het Zeepaardje (waar de geluidsinstallatie zo hard kan, dat je kleding tijdens het dansen sonisch wordt gereinigd). Na afloop een broodje Bratwurst en we konden weer op de fiets terug naar de camping.

Vanochtend wakker worden was een taaie klus, maar om een uur of half twaalf was iedereen vertrokken. Morgenavond mag ik weer rijden, naar Hilversum dit keer. BNN, here we come!

Wederom groeten uit Utrecht!