We zijn er maar druk mee!

Eerder deze week heeft Allart kaarten gekocht van Duitsland, Polen, Baltische staten, Scandinaviƫ-Noord. Scandinaviƫ-Zuid. Ik wist dat Finland veel meren had... maar zoveel! Geen atlas of kaart op internet doet eer aan al het water dat dat land heeft, als je die kaart moet geloven. De kaarten vullen de tafel in ons mobiele woonkamertje, soms proef je al een stukje vakantie. Whoehoe!

Gisteren en vandaag heeft Jeroen gesproken met Belastingdienst en Kamer van Koophandel. We hebben geen winstoogmerk, en het rijtje eisen dat gesteld wordt is lang, om door de beide instanties als onderneming te worden aangemerkt. Een BTW-nummer is misschien nodig, maar dat wordt nog uitgezocht.

Allart zit op dit moment in de auto naar Woudenberg, om daar vier grote leger-jerrycans voor benzine te halen. Literprijs Rusland: 55 eurocent. Literprijs Finland: 120 eurocent. Wij bedoelen maar! Nu nog een rek waarin ze veilig bovenop de camper kunnen liggen.

Ik ben zelf met de administratie bezig. Facturen, betalingen en stickers! Verder contact met de pers: net een interview met een dame van het Stadsblad (die van Utrecht), vanavond komt er een journaliste en fotograaf van het Algemeen Dagblad. En straks koken voor de mannen, die hier al iets eerder zijn.

Overigens is de camper te bezichtigen aan de Graadt van Roggenweg in Utrecht, ter hoogte van de tramhalte! Als je voor de stoplichten (de stad uit) staat, is er geen ontkomen aan. Bezoeken mag, stuur even een mailtje.