Het Uur U nadert!

De voorbereidingen gaan steeds een stapje verder. Het sponsorproject heeft ons niet uit de schulden geholpen, dus hopelijk kunnen we die beperkt houden. De camper wordt steeds een stukje gesloopt door Allart en een stukje hersteld door Chris, Jeroen heeft de visa voor Rusland geregeld (hoezo last-minute, hij haalt ze op op de ochtend dat we vertrekken), en ik ben nog steeds bezig met de website en administratie. Hehe.

Daarnaast ben ik druk met verblijfplaatsen regelen. Etappes een en twee (Utrecht-Berlijn en Berlijn-St.Petersburg) doen we op de pof, steeds campinkje zoeken. Tips zijn welkom! Allart heeft ons hostel in Sint Petersburg gefixt, aptly named Hotel California. In Finland, Noorwegen en Zweden is wildkamperen toegestaan, dus hebben we druk gezocht (F, N, Z) naar mensen die ons op hun terrein toe willen laten, zodat we daar in alle rust kunnen douchen.

De eerste 100%-zeker-plek is zojuist geregeld, bij Kim in Wedde. Maar da's dan waarschijnlijk de laatste overnachting van ons groot avontuur (snif), als er al overnacht wordt. Maarja, als je iemand zo enthousiast over een kroeg hebt horen lullen/lallen, mag je die kroeg niet missen natuurlijk!

Groeten uit Utrecht!