Honey, I'm home! (last post)

Na Odense was het een treurige rit terug naar huis. Zes weken met maar een paar keer een discussie en bovenal veel mooie dingen gezien en leuke dingen gedaan. Samen flashbacken tijdens het rijden, Jeroen blijft de hele rit op de reservebank en rust uit voor het grote opruimen. Na twee uur zaten we aan de grens van Duitsland, zes uur later aan die van Nederland - dit was de grootste afstand na de marathonride van Noordkaap naar Stockholm (1759 kilometer binnen 46 uur waarvan 34 uur onderweg).

Bij Allarts broer Bas eten we een traditionele Goekoopmaaltijd. Een bak sla, aangevuld met enige versnaperingen uit de frituur. De laatste kilometers kijk ik een beetje wezenloos voor me uit. Het zit er bijna op. Het eerste bordje Utrecht wordt gesignaleerd, Allart rijdt, en Jeroen ligt achterin. Dan komt toch echt de laatste entry in het logboek dat we steeds in het dashboardkastje hadden liggen. We hielden er het tanken in bij, en elke grensovergang en verblijfplaats met kilometerstand en tijdstip.

11/8/06, 21.30: vertrek bij Bas, Hardenberg
11/8/06, 23.23: aankomst Graadt van Roggenweg, Utrecht. km 98629

Betsy heeft in zes weken, een dag, drie uur en drie minuten een afstand van 8295 kilometer afgelegd, zonder schade, zonder panne, en vrijwel zonder olie. Ze zoop wel, maar ze heeft het gehaald. We zijn weer thuis.

Groeten uit Utrecht!

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

komen er ook nog foto's op de site te staan???

6/9/06 15:15  

Een reactie posten

<< Home